Made in Italy

Eettafel voor buiten in gelakt staal Made in Italy - Zesto

  • Made in Italy
  • Code: ZESTO
€ 546,48
Materiaal Staal
Levertijden 4 weken
Lengte (cm) 120
Diepte (cm) 80
Hoogte (cm) 75

Buiten eettafel in gelakt staal Gemaakt in Italië.

Made in Italy buiten eettafel geheel van gegalvaniseerd en gelakt staal met vierkante poten van 35x35 mm en 4 gewone poten.
De esthetiek wordt gekenmerkt door essentiële lijnen met een zomerse smaak, ideaal voor het vervolledigen en verrijken van elke stijl van meubilair, van de klassieke tuin of het huisterras tot de meest exclusieve contractomgeving.
Dankzij de gebruikte hoogwaardige materialen zorgt dit artikel voor uitstekende stevigheid en stevigheid en tegelijkertijd voor een uiterst eenvoudig en veelzijdig ontwerp, perfect om aan elke behoefte te voldoen.

Afmeting : L 120 x P 80 x H 75 cm

Beschikbare kleuren :
  • Wit;
  • duif grijs;
  • antraciet.
De certificering van de stoelen en het meubilair is een keuze en een reden voor trots. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingstests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen.
De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Elk kunststof element draagt het identificatiemerk volgens de norm EN 16139.2013 en geeft gemakkelijke indicaties voor recycling. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief