Made in Italy

Elektrische radiator van glas en aluminium Made in Italy - Glazuur

  • Made in Italy
  • Code: GLASSA
€ 2.947,64
Materiaal glas en aluminium
Levertijden 3/4 weken
Lengte (cm) 40
Diepte (cm) 6
Hoogte (cm) 180

Elektrische radiator van aluminium en glas Made in Italy

Elektrische radiator van aluminium en glas , volledig gemaakt in Italië, inclusief muurbevestigingsset .
Professionaliteit, kennis, het streven naar innovatie in processen en producten zijn de ziel die deze radiator tot leven heeft gebracht. Technologie en vakmanschap komen samen om een uniek en uiterst kwalitatief item te creëren. Design en functionaliteit houden elkaar in evenwicht om een product te creëren dat niet alleen mooi is voor het oog, maar ook functioneel en efficiënt.

Dimensies:
  • Lengte: 40cm
  • Diepte: 6cm
  • Hoogte: 180cm
Vermogen: 650W

Technologie: verwarmt door straling van de verwarmingslichamen, via een langgolvig infraroodsysteem dat sterk lijkt op de stralen die door de zon worden uitgezonden.

Bediening: het heeft een bedieningspaneel met aanraakscherm en een afstandsbediening voor een aangepaste dagelijkse en wekelijkse programmering van de temperatuur.

Veiligheid: er zijn weerstanden van klasse 2 met beschermingsgraad IP55 gemonteerd, zodat installatie zelfs in vochtige omgevingen zoals badkamers, zwembaden en sauna's mogelijk is.

Let op: andere afwerkingen zijn mogelijk. Op verzoek kunnen een hanger en een handdoekenrek worden aangevraagd.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief