Ewa donkergrijze wasbak, ééndelig

  • Code: EWA
€ 530,81 € 663,52 -20%
Materiaal natuursteen
Maatregelen 60x40x14 cm
Levertijden 7 werkdagen
Gewicht Product 50 kg
Aanrecht wastafel Ewa gemaakt met steen donkergrijze kleur

Kleur:
donkergrijs

Omdat het unieke stukken zijn, verschilt elk item van de andere wat betreft kleurschakeringen en vormen.
Om deze reden moet de getoonde foto als indicatief worden beschouwd. Het is mogelijk tijdens het bestelproces om de exacte foto van het artikel te vragen voordat het wordt verzonden.
De producten van deze lijn zijn volledig gemaakt van natuursteen zoals marmer, onyx, vulkanisch gesteente, riviersteen.
Handgemaakt.

Om de integriteit en duurzaamheid van het product op tijd te garanderen, is het noodzakelijk om periodiek de waterdichte behandeling (meegeleverd met het artikel) in het binnenste gedeelte en op de randen van de gootsteen aan te brengen. De eerste toepassing moet worden gedaan op het moment van ontvangst van de wastafel, voor gebruik en herhaal de behandeling eens per 1/2 maand.
Het meegeleverde behandelpakket bevat 200 ml product en is voldoende voor ongeveer een jaar.

GEBRUIK EN ONDERHOUD : Voor het reinigen van deze spoelbakken is het noodzakelijk om specifieke reinigingsmiddelen voor natuursteen en marmer te gebruiken, die geen schurende stoffen bevatten. Het product moet worden aangebracht met een zachte en delicate spons, die het oppervlak niet bekrast of bederft.

We informeren onze klanten dat de volgende producten zijn uitgesloten van het retourbeleid van het bedrijf, omdat het unieke handgemaakte producten zijn die op verzoek van de klant zijn gemaakt. Dit betekent dat ze na aankoop niet door de klant kunnen worden geretourneerd.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief