Made in Italy

Fauteuil in witte stof met houten poten Made in Italy - Lorena

  • Made in Italy
  • Code: LORENA
€ 791,86 € 989,82 -20%
Materiaal Stof en hout
Levertijden 30/45 werkdagen
Lengte (cm) 70
Diepte (cm) 77
Hoogte (cm) 82

Woonkamerfauteuil in witte stof met poten in wengéhout Gemaakt in Italië.

Woonkamer fauteuil volledig geproduceerd in Italië met afneembare hoes in witte stof compleet met comfortabele kussensloop . De fauteuil heeft conische poten in wengékleurig hout (h.10 en 13 cm). De structuur is gemaakt van dennenhout en spaanplaat met polyurethaanvulling en de vering maakt gebruik van verweven elastische banden, terwijl het zitkussen is opgevuld met polyurethaanschuim met acrylvezel.

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit woonelement dat comfort en functionaliteit belichaamt in combinatie met een veelzijdig en verfijnd design . Zijn esthetiek wordt gekenmerkt door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideaal element maken om elke moderne woonkamer op een elegante en sobere manier te vervolledigen, met een zacht en uitnodigend oppervlak waarop u uw momenten kunt doorbrengen die gewijd zijn aan ontspanning of samenzijn.

De realisatie ervan komt van een 100% Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een hoogwaardig eindproduct te garanderen, perfect gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Het resultaat is een aangename en functionele fauteuil die wordt gekenmerkt door een solide en stevige structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Let op: de bekleding van de fauteuil is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief