Made in Italy

Fiam Veblèn New Barok modern design wandspiegel gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: NEWBAROQUERET
Wilt u een offerte op maat?
Maatregelen L.110xP.5xH.220cm
Levertijden 3/4 weken
Fiam Veblèn New Barok modern design wandspiegel gemaakt in Italië
Ontwerper: MARZIA AND LEO DAINELLI
Voorgevormde wandspiegel bestaande uit een frame van 6 mm hoogvlamgesmolten glas, aan de achterkant verzilverd met reliëfdecoratie. Verkrijgbaar in gerookte of bronzen afwerkingen. 5 mm vlakke spiegel verkrijgbaar in neutrale, gerookte of bronzen afwerkingen. Achterframe van geverfd metaal. Mogelijkheid om horizontaal of verticaal te hangen.
De New Baroque spiegel heeft een luxe en verfijnd design en is volledig bedacht en geproduceerd in Italië door bekende designers.

KWALITEITSGARANTIE : FIAM is UNI EN ISO 9001: 2008 gecertificeerd
Door aan deze referentiestandaard te voldoen, kan FIAM zeer hoge kwaliteitsnormen bereiken. Een van de directe bewijzen is de traceerbaarheid van zijn producten: elk FIAM- product draagt een onuitwisbare sticker, gebakken op zeer hoge temperatuur, waarin naast het bedrijfsmerk een code wordt vermeld waarmee de volledige productiecyclus kan worden gereconstrueerd.

Geschiedenis
De geschiedenis van Veblèn werd ver in de tijd geboren, een ontwerpcultuur die begon in Italië , waarvan de wortels, gekoppeld aan elegantie, aan de smaak voor schoonheid, aan originaliteit, de smaak voor meubels hebben beïnvloed, nieuwe regels hebben vastgesteld en deel uitmaken van het imaginaire van de internationale jetset.
Met kristal, een van de oudste materialen in de menselijke geschiedenis, dat altijd synoniem is geweest met comfort en stijl voor degenen die het bezitten, te beginnen met de aristocratische Egyptische families die in hiërogliefen worden afgebeeld met hun glazen sieraden, verovert Fiam de beroemdste huizen ter wereld , een vruchtbare voedingsbodem worden voor de ideeën van de meest prestigieuze ontwerpers en merken, erkend door een bijzonder attent en verfijnd publiek.
Veblèn vertrekt van het verhaal dat de familie Livi op glas en kristal heeft geschreven, vanuit de knowhow die is verkregen op het gebied van exclusiviteit van vormen en interpreteert nu de wens van degenen die hun huis willen verrijken met kostbare meubels die elegantie met meer nadruk overbrengen.
Veblèn is gelegen in de prestigieuze omgeving van Villa Miralfiore, een vijftiende-eeuwse residentie, gerestaureerd in zijn oude glorie door de familie Livi, waar de charme van Veblèn tot leven komt tussen stucwerk, fresco's en decoraties. Het is van deze plek, rijk aan cultuur, kunst en goed leven, dat het symbool en de naam Veblèn worden geboren : de hermelijn, een dierlijk embleem van aristocratie, zuiverheid en royalty, werd ontdekt tijdens de restauratie van de Villa, de naam werd geïnspireerd door de mysterieuze legendes eromheen.
Wie de producten kiest, eigent zich fragmenten, tradities en tijdloze kennis toe.

Ontwerper
Er zijn talloze grote namen in het wereldontwerp die door de jaren heen hebben samengewerkt en samengewerkt met FIAM om gebogen glazen meubels te creëren.
Deze merken, die tot de meest prestigieuze en eclectische van de Italiaanse en internationale designscene behoren , hebben FIAM gekozen om een onuitwisbare stempel te drukken in de geschiedenis van meubels met een uniek en onherhaalbaar ontwerp uitgehouwen in glas.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief