Made in Italy

Fotolijst in zilver, glas en hout verticaal ontwerp Made in Italy - Tancredi

  • Made in Italy
  • Code: TANCREDI
€ 137,27 € 171,58 -20%
Materiaal zilver miro zilver, glas, hout
Levertijden 7 dagen
Lengte (cm) 18
Hoogte (cm) 24

Tafel fotolijst met glad zilveren frame van verticaal design.

Dit vrijstaande frame met verticaal ontwerp en simplistisch is gemaakt van miro zilver en glas met wengé hout op de achterkant.
Miro-zilver is een metaal met een oppervlaktebehandeling die een laag van 999,95% puur zilver omvat, verkregen met een bepaalde technologie die de coating een grotere stevigheid en weerstand tegen oxidatie geeft dan gewone edele metalen.
Zo is het eindproduct beter bestand tegen mechanische belasting, is het krasvast en reflecteert de aanwezigheid van het metaal het licht.

Een uniek en kostbaar ontwerp , maar ook elegant en luxueus, dat ook een uitstekend cadeau-idee is om een bepaalde gebeurtenis te vieren, in plaats van een ceremonie of gewoon om ruimtes in te richten.

De fotolijst is in feite een uitstekend handig accessoire om de meest onvergetelijke momenten in te lijsten.
Hiermee kun je een herinnering of een gelukkig moment vastleggen en ervoor kiezen om het te delen en elke keer dat je ernaar kijkt opnieuw te beleven, op de tafel in de woonkamer in plaats van op het nachtkastje in de slaapkamer.
Het is een decoratieve aanvulling voor het huis om te voorzien van emoties en met de meest bijzondere momenten van ons leven, op een unieke en persoonlijke manier.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief