Gekleurde gerechten in porselein 18 stuks Serveertafel - Ipanema

  • Code: IPANEMA
Uit productie
Materiaal Porselein en steengoed
Maatregelen Gedecoreerde vlakke plaat: diameter 26,5 x h. 3 cm Stevige soepbord: diameter 20,5 x h. 5 cm Versierde fruitschaal: diameter 19 x h. 2 cm
Levertijden 7 werkdagen

Kleurrijk servies, modern design met reliëfdecoraties, compleet met 18-delige porseleinen en steengoed tafel.

Deze bijzondere set, die wordt gekenmerkt door de schittering van de tinten en de reliëfdecoratie op basis van de platte platen, werd geïnspireerd door een denkbeeldige reis door het rijke Brazilië , voor de dynamiek van de lijnen en de bijzonder heldere kleur. Dit gebied, vol geschiedenis en beroemd om zijn explosieve tradities, dicteerde de keuze van tonen op het bord: het gele en groene kenmerk van de vlag en het bijzondere licht van de zon dat de grote stranden van de kust verlicht, en die wordt weerspiegeld in een glas Caipirinha met een sterke limoensmaak.

De service reproduceert het weefsel en de kromming van een canvas .
Deze decoratie behoudt de authenticiteit van de handmatige verwerking die volledig tot uiting komt in de kleurschakeringen die heldere tonen bereiken tot lichter worden en zich aanpassen aan het wit van de basis, waardoor een ander ambachtelijk effect op elke plaat ontstaat, wat zo een uniek stuk wordt.
  • Het servies bestaat uit 6 platte borden, 6 soepborden, 6 fruitborden.
  • 6 tafelstoelen in 3 decoraties / kleuren verschillend van de andere gerechten uit dezelfde set
  • Gemaakt in porselein en steengoed
  • Versierd plat bord: Ø 26,5 x h. 3 cm
  • Solide soepbord: Ø 20,5 x h. 5 cm
  • Fruitschaal versierd: Ø 19 x h. 2 cm
  • Kan gebruikt worden in de magnetron
  • Vaatwasserbestendig

Porselein en steengoed: de perfecte mix van functionaliteit en verfijning.
Elegantie
en lichtheid onderscheiden de platte borden en fruitborden, gemaakt van zeer fijn wit porselein waarop de sticker is aangebracht.
Het geglazuurde steengoed van de zes soepborden brengt daarentegen functionaliteit op tafel: dik en stevig, het behoudt de warmte van hete voorgerechten zoals soepen en soepen en vergemakkelijkt hun service. Het geëmailleerde oppervlak accentueert de kleuren van de tafel.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief