Made in Italy

Gemengde radiator gemaakt van aluminium buis Made in Italy - Pandoro

  • Made in Italy
  • Code: PANDORO2
€ 2136,74 € 2670,93 -20%
Materiaal aluminium
Levertijden 3/4 weken
Lengte (cm) 11.5
Diepte (cm) 16.5
Hoogte (cm) 180

Hybride radiator van aluminium Made in Italy

Hybrideradiator van aluminium bestaande uit een pijp volledig gemaakt in Italië , inclusief muurbevestigingsset en ontluchtingsventiel .
Dit product combineert technologie en formele aanwezigheid en wordt een echt designobject, een bron van welzijn en esthetisch plezier. Het is veel meer dan een simpele warmtebron; het is een meubelstuk dat omgevingen kan personaliseren en completeren. Elke productiefase wordt uitgevoerd in een fabriek in de buurt van Treviso, op enkele kilometers van Venetië, waar kwaliteit het constante en nagestreefde doel is. Kwaliteit staat synoniem voor extreme aandacht voor detail en materiaalkeuze met de beste betrouwbaarheid. Zo ontstond deze radiator van puur design en functionaliteit in zijn hoogste vorm.

Dimensies:
  • Doorsnede: 11,5 cm
  • Diepte: 16,5 cm
  • Hoogte: 180cm
Vermogen: 529,3 W
Wielbasis: 50 mm

Beschikbare afwerkingen:
  • klets
  • stukjes
Opties:
Analoge elektrische thermostaat met witte afwerking

klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 11,3x7,3x4cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
maakt handmatige regeling van de temperatuur mogelijk via de juiste thermostaatknop.

Digitale LCD-chronothermostaat met witte afwerking
klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 13,1x7,6x4,2cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
Maakt gepersonaliseerde dagelijkse en wekelijkse aanpassing van de temperatuur mogelijk.

WAARSCHUWINGEN: radiatoren uitgerust met een elektrische weerstand moeten worden geplaatst met inachtneming van de noodzakelijke veiligheidsafstanden ten opzichte van de hydraulische installaties, in overeenstemming met de veiligheidsnormen die van kracht zijn in het land van gebruik en de IP-beschermingsgraad die op de weerstand is aangegeven. De elektrische weerstand moet altijd van onderaf worden ingebracht. Schakel de elektrische weerstand niet in als deze niet volledig in de radiatorvloeistof is ondergedompeld, omdat de thermische zekering doorbrandt en de garantie vervalt. De eerste onderste elementen verwarmen niet vanwege de aanwezigheid van de thermische begrenzer.

Let op: andere afwerkingen zijn mogelijk. Op verzoek kan een hanger en aansluiting met doorstroming naar rechts worden aangevraagd.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Email Newsletter
Nieuwsbrief