Made in Italy

Gestoffeerde fluwelen woonkamerstoel Made in Italy, 2 stuks - Garland

  • Made in Italy
  • Code: GHIRLANDA3
€ 490,35 € 612,93 -20%
Materiaal Stof en staal
Levertijden 4 weken
Lengte (cm) 52
Diepte (cm) 51
Hoogte (cm) 84

Moderne gestoffeerde en beklede eetkamerstoel Made in Italy, 2 stuks.

Moderne eetkamerstoel gemaakt in Italië met 4-poots structuur in stalen buis met een diameter van 16 mm en gestoffeerde schaal met technopolymeer kern en waterafstotende fluwelen bekleding.
Eenvoud en elegantie zijn de kenmerken die deze prachtige stoel met verfijnde stijl het best omschrijven. De combinatie van de basisafwerkingen en de elegantie van het fluweel geven leven aan de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar functionaliteit en luxe in één enkel item. Dankzij de eenvoud van het ontwerp is de stoel uiterst veelzijdig , ideaal voor eetkamers of keukens met een moderne en verfijnde smaak.

Maat : L 52 x P 51 x H 84 cm

Het product is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen : we nodigen u uit om het vervolgkeuzemenu "Zittel" te bekijken om de gewenste kleur te selecteren.

Structuurafwerking beschikbaar :
  • satijn messing effect;
  • antraciet geschilderd.
De certificering van de stoelen en het meubilair is een keuze en een reden voor trots. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingstests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen.
De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Elk kunststof element draagt het identificatiemerk volgens de norm EN 16139.2013 en geeft gemakkelijke indicaties voor recycling. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief