Gratis uitgaven

Handgeweven designtapijt van wol en katoen voor de woonkamer - koper

  • Code: COPPER
€ 1870,05 € 2077,83 -10%
Materiaal 80% wol, 20% katoen
Levertijden 15 dagen product op voorraad, 8/10 weken product niet beschikbaar

Modern handgeknoopt rechthoekig vloerkleed van wol en katoen.

Het vloerkleed is ongetwijfeld het perfecte meubelstuk om karakter en persoonlijkheid aan een kamer te geven en kan worden gebruikt om een ruimte te vullen of simpelweg om een omgeving te transformeren waardoor het comfortabeler wordt en een warme en gastvrije sfeer wordt gecreëerd die erin slaagt om schoonheid te combineren, ontwerp en functionaliteit. Juist daarom is het noodzakelijk dat bij de keuze zorgvuldig rekening wordt gehouden met elementen als materialen, maten, kleuren en verhoudingen.

Dit vloerkleed kenmerkt zich door een elegant en modern design in ivoor- en grijstinten waardoor het perfect is voor moderne woonkamers, woonkamers, keukens of slaapkamers die karakter en kleur nodig hebben. Gemaakt van bamboezijde en -wol en met de hand geknoopt door deskundige wevers die tot wel 10.000 knopen per dag maken. De gebruikte techniek is ongetwijfeld de meest ingewikkelde en complexe en de hoge intensiteit van de knopen in combinatie met de lange productietijden zorgen ervoor dat de kwaliteit van het tapijt extreem hoog is. De prachtige combinatie van de kleuren en de gebruikte materialen maken het mogelijk om een hoogwaardig eindproduct te verkrijgen met een grote visuele impact dat het uiterlijk van een kamer verandert en erin slaagt om het levendigheid en persoonlijkheid te geven.

Samenstelling : 80% wol 20% katoen.

Beschikbare maten:
  • L 170 x P 240 cm;
  • L 200 x P 300 cm.
Onderhoud en reiniging : het wordt aanbevolen om de eerste weken een stofzuiger te gebruiken om het overtollige haar te verwijderen dat kenmerkend is voor nieuwe tapijten. Gebruik in geval van vlekken absorberend papier om ze te drogen en, als de vlek is opgedroogd, water en neutrale zeep om deze te verwijderen. Schrob niet over het oppervlak, dit kan erosie van het tapijt veroorzaken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro