Made in Italy

Heldere tuinsalontafel in wit polyethyleen gemaakt in Italië - Trek

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: TREK
€ 369,74 € 462,18 -20%
Materiaal Polyethyleen en plexiglas
Levertijden 20/30 werkdagen
Lengte (cm) 55
Diepte (cm) 55
Hoogte (cm) 55

Lichtgevende tuintafel in polyethyleen met container met twee compartimenten Made in Italy

Deze tuintafel is volledig bewerkt en gemaakt in Italië in polyethyleen met wit licht en is uitgerust met een container verdeeld in twee compartimenten met een deksel van plexiglas . Deze twee compartimenten hebben iets verschillende afmetingen, zodat ze voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, variërend van het bewaren van eten en drinken tot het gebruik van ijs. In het laatste geval is de kleinere bak uitgerust met een kit om overtollig water af te voeren om de versheid te behouden.

Dit essentiële meubelaccessoire is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een functionele en veelzijdige salontafel die de buitenruimte kan verrijken.

De materialen die worden gebruikt om dit product te maken, zijn gerecycled en zijn het resultaat van een proces van herevaluatie en optimalisatie van plastic afval. Het doelwit die uit deze benadering voortkomt, is het nastreven van een concept van bewuste en milieuvriendelijke productie , het een nieuw leven geven aan plastic en het creëren van duurzame en duurzame producten.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief