Made in Italy

Houten klok gedecoreerd met Azzio-design, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Azzio
€ 666,49 € 833,11 -20%
Maatregelen L50xP3xH50 cm; diameter50 cm.
Levertijden 7 werkdagen
Klok gedecoreerd in Azzio hout, gemaakt in Italië
Azzio is een wandklok waarin vormen, kleuren en lijnen met elkaar worden vermengd, waarbij de Azzio-kunst wordt herinnerd en daarom unieke optische illusiespellen in zijn soort worden gereproduceerd.

De perfectie in het vakmanschap en in de details, de zorg voor de esthetiek, de betrouwbaarheid van het product en de ernst van de service zijn de waarden die door deskundige Italiaanse ambachtslieden worden gevolgd om producten van topkwaliteit en design te creëren. Het gebruik van onbekende houten essences en de constante zoektocht naar verbetering en hoge kwaliteit zijn elementen die dit horloge onderscheiden. Het is gemaakt door op een moderne manier de klassieke houten inleg opnieuw uit te vinden, een oude techniek gemaakt van tijd en behendigheid. De procedures zorgen ervoor dat dunne houten platen van 6 tienden van mm één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het best geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Azzio is beschikbaar in drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
kleuren:
- Koud: essenhout essen van zwart en wit. De rand is van zwarte as en de wijzers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: eiken en wengékleurige zijkanten. De rand in wenge-gekleurde zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: donkerbruin bolivarhout en gouden pama. De rand in wenge-gekleurde zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium.
De as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De bolivar is een hout met een sobere, elegante essentie, zonder knopen of duidelijke aderen, met een delicaat en zijdeachtig uiterlijk. De eik is gemaakt van het beste eikenhout en is altijd al op grote schaal gebruikt. De pama behoort tot de mahoniefamilie en definieert een boomsoort uit Midden-Amerika of Afrika. Het is een hout van gemiddelde compactheid, medium-hoge porositeit en is bestand tegen vocht.

Een pure fantasie van abstracte lijnen gemaakt in Italië, perfect voor het decoreren van uw kamers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief