Made in Italy

Kast met 1 houten deur en 1 lade Made in Italy - Cupido

  • Made in Italy
  • Code: CUPIDO
€ 1351,23 € 1689,04 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 69
Diepte (cm) 48
Hoogte (cm) 220

Gemaakt in Italië houten woonkamermeubilair

Woonkamermeubel met structuur met massieve delen van populieren/toulipier/ayous hout , panelen in gefineerde toulipier/tanganyika/populierenhoutdeeltjes met 1 houten deur en 1 lade geheel Made in Italy.
De grote aandacht voor de kwaliteit van het product samen met de studie van de beste gebruikte materialen vormen de basis voor de creatie van dit product. Verfijning van details , respect voor traditie en liefde voor zeer ambachtelijk werk stellen ons in staat meubels te creëren met een harmonieuze en verfijnde klassieke lijn . Een constante toewijding aan onderzoek en vernieuwing, terwijl ze tegelijkertijd in de traditie blijven, vormen de basis van het werk en dankzij deze veronderstellingen worden producten met een bijzonder nauwkeurige afwerking geboren.

Finish:
  • wit gelakt
Optioneel:
  • met glazen deur
  • zonder glazen deur
Dimensies:
  • Lengte 69cm
  • Diepte 48 cm
  • Hoogte 220cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief