Made in Italy

Keukenstoel met kuip van technopolymeer Made in Italy 2 stuks - Maximum

  • Made in Italy
  • Code: MASSIMA1
€ 288,81 € 361,02 -20%
Levertijden 4 weken
Structuur materiaal Hout
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 53
Hoogte (cm) 84

Keukenstoel in technopolymeer en hout Made in Italy, 2 stuks.

Stapelbare keukenstoel met zitting in technopolymeer e vierkante doorsnede beukenhout benen, gemaakt in Italië. Een comfortabel en veelzijdig product dat wordt gekenmerkt door een grote zitting die meer comfort biedt en u in staat stelt een juiste houding aan te nemen. Het ontwerp is eenvoudig en modern en dankzij de mogelijkheid om de stoelen tot maximaal 6 stuks te stapelen, is het ook mogelijk om de rommel te minimaliseren wanneer deze niet in gebruik is, waardoor het een ideale oplossing is voor contractruimtes zoals bars en restaurants.

Alle materialen die zijn gebruikt om dit product te maken, zijn 100% recyclebaar, omdat elk onderdeel snel kan worden onderscheiden. Elk plastic element biedt eenvoudige richtlijnen voor recycling.

Beschikbare afwerkingen :

  • poten in gebleekt beuken en linnen zitting;
  • poten in gebleekt beuken en antraciet zitting;
  • poten in wengè beuken en duifgrijze zitting.
Reiniging : gebruik voor het technopolymeer neutrale vloeibare zeep verdund in water en een zachte doek om krassen te voorkomen, gebruik geen schuursponsjes. Gebruik voor hout een zachte doek met warm water en droog direct af met een zachte droge doek. Vermijd het gebruik van schurende producten, niet blootstellen aan direct licht en warmtebronnen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief