Made in Italy

Keukenstoel met sledevoet in staal Made in Italy 2 stuks - Fedora

  • Made in Italy
  • Code: FEDORA4
€ 322,93 € 403,66 -20%
Levertijden 4 weken
Structuur materiaal Staal
Lengte (cm) 51
Diepte (cm) 53
Hoogte (cm) 80

Keukenstoel in polycarbonaat en verchroomd staal Made in Italy, 2 stuks.

Stapelbare keukenstoel gemaakt in Italië met polycarbonaat zitting en sledeonderstel in verchroomde stalen staaf . Gekenmerkt door een eenvoudig en veelzijdig ontwerp , heeft deze stoel een prachtige ergonomische lijn die in staat is om optimaal comfort en een correcte houding te bieden. Haar esthetiek wordt gekenmerkt door essentiële vormen die haar een perfecte keuze maken voor liefhebbers van een minimalistische stijl. Het past perfect in elke stilistische context, zowel huishoudelijk als contract, dankzij de essentie en de mogelijkheid om tot maximaal 4 eenheden te stapelen, waardoor de totale ruimte tot een minimum kan worden beperkt wanneer het niet in gebruik is.

De certificering van de stoelen en het meubilair is een keuze en een reden voor trots. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingstests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen. De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .

Beschikbare stoelafwerkingen :

  • transparant;
  • transparant gerookt;
  • duif grijs.
Reiniging : voor polycarbonaat, gebruik neutrale vloeibare zeep verdund in water en een zachte doek om krassen te voorkomen, gebruik geen schuursponsjes.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief