Made in Italy

Klassiek design massief essenhouten tafel gemaakt in Italië - Nicea

  • Made in Italy
  • Code: NICEATAVOLO
€ 3.062,69 € 3.828,36 -20%
Vorige prijs: € 3.828,36
Maatregelen L 200 x D 100 x H 78 cm (topdikte 5 cm)
Levertijden 30 werkdagen
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Top materiaal massief essenhout
Materiaal van de basis massief essenhout

Klassieke eettafel in massief essenhout, met de hand geproduceerd in Italië, Nicea.

Een eetkamer of keuken inrichten met een massief houten tafel is een oplossing met een sterke esthetische impact, bestemd om langdurig mee te gaan.

Nicea is een tafel die zowel in de keuken als in de eetkamer kan worden gebruikt, gekenmerkt door solide, robuuste en resistente lijnen. Dankzij de rustieke maar veelzijdige stijl, is het in staat zich aan te passen aan klassieke inrichtingscontexten, de stijl te verbeteren en aan meer minimale en essentiële omgevingen.

Het is een artikel handgemaakt in Italië met geselecteerde hoogwaardige materialen, zoals massief essenhout .
Het massieve hout wordt verkregen uit het binnenste en meer harde en dichte deel van de boom (dat wil zeggen de minder jonge). De voordelen zijn duurzaamheid, stabiliteit en stevigheid. Het meubilair gemaakt met dit kostbare materiaal is een meubel bestemd om een leven lang mee te gaan en stelt u in staat een stukje natuur in uw huis te dragen.

Dit artikel vertegenwoordigt de maximale uitdrukking van traditie   Italiaanse ambachtsman . Het is handgemaakt door bekwame timmerman-ambachtslieden in Verona en bevat alle charme en het vermogen van een honderdjarige ervaring in de productie van antieke en rustieke meubels.

Als een handgemaakt product, is het mogelijk om op maat gemaakte en op maat gemaakte projecten in elk opzicht aan te vragen. Neem voor informatie en / of offertes contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen" .

Gezien het ambachtelijke karakter van deze artikelen is geen enkel product perfect identiek aan het andere . Dit aspect draagt bij aan het verhogen van de waarde ervan, waardoor u uw huis kunt inrichten met verfijnde elementen gemaakt in Italië.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief