Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Leucos The Great JJ outdoor vloer lamp in aluminium design

  • Code: THE GREAT-JJ-OUTDOOR-TR
€ 9.239,64
inclusief BTW
- +
Maatregelen
Base Ø74cm x max H 420cm; Diffuser: Ø56cm x h.59 cm
Ontwerper
DE GROTE JJ Lab
Levertijden
10 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Leucos
Floor lamp voor buiten aluminium design The Great JJ
The Great JJ is een elegante vloerlamp uit de grote, outdoor, modern design, eenvoudig en elegant.
Dit mooie staande lamp is geheel gemaakt van gelakt aluminium, compleet met diffuser met wit gelakt binnen.
Grote JJ wordt gekenmerkt door een eenvoudige en gestileerde lijnen, waardoor het geschikt is voor milieu.
Met een grote functionaliteit en dynamiek, in feite is het mogelijk te draaien ten opzichte van de basis van +/- 165 ° angle; Ook de diffuser is uitgerust met een eigen dynamiek, in feite is het mogelijk om verticaal en zijdelings van 105 ° naar +/- 80 °, nuttige functie vrij de lichtbundel waar de meer gewenste plek.
Deze prachtige vloerlamp fuseert het begrip kwaliteit, eenvoud, functionaliteit en design.
The Great JJ is een lamp kan elegantie en stijl te brengen in uw huis. Verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties.
Het brengt ook een vleugje originaliteit en design in uw huis en kies de finish u graag wilt!

Let op: zonder gloeilamp

Bulb gebruikt:
- 1x max 70W G8.5

kenmerken:
- Bescherming IP65
- CE Certificaten en EAC
- Energie-efficiëntie A +

BELANGRIJK: Voor degenen die willen dat de nylon beschermhoes, vraag een offerte aan: clienti@viadurini.it

Leucos geboren in 1962 in Scorzè, Venetië. Bedrijf dat een echte mijlpaal in de decoratieve verlichting industrie in glas vertegenwoordigt, dankzij de mogelijkheid om verschillende productie en hedendaagse creatieve mogelijkheden te verkennen.
Leucos is in staat om de deskundige vakmanschap van het glas te combineren met de industriële processen en betrouwbaardere technologieën.
Awareness, strakke lijnen, verfijnde stijl en het vermogen om te roeren emoties onderscheiden Leucos is altijd synoniem met excellentie in het lichtontwerp is op internationaal niveau, door middel van technologische innovatie en behendig verkenning van het duizendjarig glaskunst. Het verfijnde ontwerp van zijn producten niet rages volgen, maar blijven in de tijd als echte iconen van glas kunst op de wereld van de decoratie door het licht.
Leucos schept de tijdloze stijl van de gemeten creativiteit.
Leucos genetisch erfgoed zijn MURANOdueGALLERY en ITRE merken.
De licht MURANOdueGALLERY lampen herinterpreteren een klassieke stijl die wordt vernieuwd in de hedendaagse wereld, geïnspireerd door de waarden en de meest authentieke tradities uit het verleden Venetiaans glas het inbrengen van een nieuwe energie. Materialen pretentieus en kostbare processen aanleiding geven tot unieke en geraffineerde producten. De MURANOdueGALLERY lampen zijn unieke voorbeelden van elegantie en waarde, geboren uit een "know-how" oud en zijn gemaakt met prachtige glas geblazen of gegoten, versierd met hoogwaardige stoffen en materialen.
ITRE meer dan veertig jaar en heeft zijn eigen goed gedefinieerde identiteit die wordt uitgedrukt in geavanceerde modellen in een geslaagde mix van kwaliteit, technologie en design, gaande van de meest uiteenlopende materialen, metaal, kunststof, textiel en composieten.
Deze producten wijzen op de uitstekende combinatie van Italiaanse verlichting stijl en kosmopolitische trends in de hedendaagse design. ITRE zorgt voor high-tech lampen gekenmerkt de verlichting van hoge kwaliteit en formele, kunnen verlenen aan elke omgeving een sterke persoonlijkheid.
In Leucos het is ook de JJ collectie, een waar icoon van design, tijdloze charme. Leucos heeft heruitgegeven in diverse maten en uitvoeringen, de introductie van nieuwe afwerkingen en "on demand" kleuren die zorgen voor een unieke en exclusieve op maat.
Het geheim van zijn blijvende succes ligt in het kiezen van een bijzonder tijdige en duurzame materialen zoals aluminium.
JJ is de perfecte combinatie van functioneel design en technologie: zijn strakke lijnen en essentiële eigenschap maken het de meubels ideaal voor thuis, het bedrijfsleven, maar ook voor ontmoetingsplaatsen.
Leucos legt meer en meer aandacht voor het milieu en energiebesparing door het gebruik van LED-lichtbronnen en andere next-generation verlichtingsbron. Het belangrijkste doel is het creëren van "adorable lampen". C

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten