Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Xò by Metalform Design esclusiva Viadurini

Metalform Ontwerp kondigt exclusieve overeenkomst met Viadurini voor online wereldwijde distributie

Metalform design
- een van de toonaangevende bedrijven voor meer dan 30 jaar produceert thermo handgemaakte meubels 100% Italian - is blij om een overeenkomst met Viadurini aan te kondigen voor de exclusieve wereldwijde online distributie
van haar producten.

Viadurini is de 'e-commerce voor luxe design meubels, de beste internationale showcase voor de mooiste collectie van radiatoren, thermo meubels, verwarming muren en diverse accessoires, handgemaakt in Italië. Het Metalform ontwerp collectie is nu beschikbaar op alle 16 van Viadurini networking sites en is vertaald in 6 talen, klaar om te worden wereldwijd verkocht en geleverd.

Het huwelijk tussen de authentieke Italiaanse productie traditie en het internationale succes van Viadurini creëert een verzameling van 33 modellen beschikbaar in meer dan 100 varianten met inbegrip van elektrische en sanitaire installaties die de klassieke lijnen van de stralende elementen verdraait, waardoor het creëren van originele en creatieve producten kunnen verbeteren en versieren elke ruimte.

De collectie is geïnspireerd rechtstreeks uit de hedendaagse kunst en de nieuwste trends in heel Europa.

De materialen? Alleen de beste. Alle producten worden ontworpen en vervaardigd in Italië. Bijzondere aandacht wordt ook besteed aan de metaallegeringen, met de hand uitgevoerd om een ​​nauwkeuriger opleveren.

De echte revolutie? De aanpassing. Dankzij de professionaliteit van het merk Metalform vandaag zijn de radiatoren die bij u past! Kleuren, patronen, patronen en op maat alle maatregelen klaar om te worden geïnstalleerd in uw omgeving, zodat u vervelende en dure metselwerk huis te voorkomen.

Tenslotte zullen alle Metalform producten kunnen worden verkregen met een hoger vermogen dan de standaard. Dankzij hun speciale coating, circuleren meer water en het product ontwikkelt meer warmte. Het vermogen van 500 W tot 2400 W. Veelzijdig in de plaatsing en ook ideaal voor grote omgevingen voor zijn calorie-yield kenmerken met de minimum waterinhoud.

Enkele voorbeelden? De uitstralende plaat Mirror mirror stijl is een speciaal product, in staat om het geven van een warme en lichtgevende effect en verbetering van de omgeving.

Je hebt een rustieke, shabby chic of retro? De prachtige stijl plaat gecoat hout Radiant Wood zal een unieke en onweerstaanbare geven.

Voor de meest fantasierijke en creatieve persoonlijkheden zijn perfect platen Ball Style Flower stijl of zich omsluiten in een ontwerp met ronde lijnen en kleurrijke; basisingrediënten voor een moderne en jeugdige leefruimte.

Laat u betoveren door Metalform designproducten.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies