Made in Italy

Stapelbare buitenstoel in aluminium gemaakt in Italië 6 stuks - Colombia

  • Made in Italy
  • Code: COLOMBIA
€ 543,51 € 679,39 -20%
Materiaal Aluminium
Levertijden 4 weken
Lengte (cm) 49
Diepte (cm) 51
Hoogte (cm) 83

Stapelbare buitenstoel in technopolymeer Made in Italy, 6 stuks.

Buitenstoel met zitting van recyclebaar technopolymeer met glasvezelversterking en poten van aluminium bedekt met technopolymeer. Gemaakt in Italië met materialen van topkwaliteit, dit artikel zorgt voor stevigheid en uitstekende duurzaamheid in de loop van de tijd, waardoor een echte combinatie van functionaliteit en design tot leven komt. De lijnen zijn eenvoudig en discreet, perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele en uitnodigende stoel die tegelijkertijd extreem veelzijdig kan zijn en zich daarom aanpast aan elke meubelstijl, waardoor een levendige en originele sferen ontstaat. De mogelijkheid om ze te stapelen tot maximaal 8 stuks verhoogt de functionele kant nog meer, waardoor een uitstekende optimalisatie van de ruimte mogelijk is wanneer dat nodig is.

Maat : L 49 x P 51 x H 83 cm

Beschikbare kleuren :
  • linnen;
  • duif grijs;
  • geraniumrood;
  • antraciet;
  • lichtgrijs.
De certificering van de stoelen en het meubilair is een keuze en een reden voor trots. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingstests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen.
De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Elk kunststof element draagt het identificatiemerk volgens de norm EN 16139.2013 en geeft gemakkelijke indicaties voor recycling. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief