Made in Italy

Uitschuifbare eettafel tot 240 cm in Laminam Made in Italy - Monolith

  • Made in Italy
  • Code: MONOLITO2
€ 1.920,13 € 2.400,16 -20%
Vorige prijs: € 2.400,16
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal laminaat
Materiaal van de basis Aluminium

Uitschuifbare eettafel in laminaat en aluminium gemaakt in Italië.

Keukentafel gemaakt in Italië met blad van laminam (dikte 3 mm) ondersteund door een laag glas (dikte 6 mm) en een paneel van 12 mm, structuur in geborsteld aluminium en geleider in geanodiseerd aluminium . Een inrichtingsidee dat voortkomt uit een 100% Made in Italy-afwerking door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen om een elegante en bijzonder veelzijdige oplossing tot leven te brengen, perfect om eetkamers of moderne keukens met persoonlijkheid te voltooien.

Wat opvalt aan de esthetiek van deze tafel is het laminam blad, een revolutionair keramisch oppervlak gemaakt met een mengsel van porselein en aardewerk waarmee u een blad kunt verkrijgen dat bestand is tegen oplosmiddelen, ontsmettingsmiddelen en reinigingsmiddelen, evenals diepe krassen en slijtage. Het is ook bijzonder eenvoudig en snel schoon te maken, waarbij het zijn eigenaardige kenmerken altijd onveranderd weet te houden. Het sterke punt wordt vertegenwoordigd door het uitschuifbare blad dat maximaal 240 cm bereikt dankzij 2 verlengstukken van elk 40 cm die bij het blad passen, waardoor u een groter aantal mensen kunt onderbrengen voor heerlijke lunches of diners met vrienden, waardoor hun functionaliteit en waarde .

Beschikbare topafwerkingen:
  • fokos zout;
  • fokos aarde;
  • Savoye steen.
Beschikbare maten :
  • L 138/178/218 x D 80 x H 75 cm;
  • B 138/178/218 x D 90 x H 75 cm;
  • B 160/200/240 x D 90 x H 75 cm.
NB : het tafelblad en onderstel zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende afwerkingen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief