Made in Italy

elegant elektrisch muurtegel haard in model Besson metal

  • Made in Italy
  • Code: BESSON
€ 2.247,82 € 2.809,78 -20%
Levertijden 5/7 werkdagen na bestelling heeft geplaatst
Besson design elektrische waterhaard .
Wand elektrische haard compleet met metalen bekleding, hangend aan de muur, zowel vlam als rook effect en 1/2kw verwarming.
standaard afstandsbediening, thermostaat en vlamregeling.
Elektrische waterhaard die elegantie tot zijn troef maakt. Slank en verfijnd, maar tegelijkertijd sober van kleur en streek, het is moeilijk om een betere manier te vinden om een muur bijzonder te maken.
Ongelooflijk realistisch rook- en sinteleffect, praktische twee-vermogens verwarmingsfunctie, standaard meegeleverde afstandsbediening.
Afmetingen B80 H71 D16 cm.
Uurverbruik alleen esthetisch effect : 205 watt
Vermogen : 1/2 kW
Gewicht : 22.2 Kg

De selectie van elektrische haarden van Viadurini Collezione Fuoco maakt gebruik van een verfijnde en exclusieve technologie die een vlam van ongelooflijk realisme mogelijk maakt: het driedimensionale effect wordt gecreëerd met behulp van ultrageluid om een zeer fijne verneveling van het water te creëren dat wordt verlicht om "vlammen en rook" te creëren. ". Dit, gecombineerd met nephout en een helder, sprankelend essenbed, zorgt voor een effect dat alle verwachtingen van realisme in een elektrisch vuur overtreft.
Met een praktische afstandsbediening kunt u het vuur- en rookeffect regelen en ook de nuttige verwarmingsfunctie, waarbij u de charme van deze producten combineert met het voordeel van een comfortabele, onmiddellijke en economische warmte, dankzij het bereikte niveau van technische efficiëntie.
WAAROM KOPEN
  • product design
  • lage onderhoudskosten
  • duurzame
  • Made in Italy
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief