Made in Italy

Zeshoekig zeil voor schaduwplekken in acrylstof Made in Italy - Stich

  • Made in Italy
  • Code: STICH1
€ 6.030,96 € 7.538,70 -20%
Materiaal Kunststof stof
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 1264
Diepte (cm) 1315
Hoogte (cm) 400
diameter (cm) 9

Zeshoekig zeil voor schaduwruimten in acrylstof gemaakt in Italië.

Zeshoekig zeil voor schaduwrijke plekken buiten. Vela met een architectonisch figuur om schaduwrijke ruimtes te creëren met functionaliteit, functionaliteit en een minimaal ontwerp . Om de hete en zwoele zomerdagen in de open lucht te verduisteren en om ontspannen van de buitenruimtes te genieten, is het essentieel om een reeks zonneschermelementen te voorzien. Het tuinzeil is de ideale aanvulling om buitenruimtes functioneel te maken en esthetisch te verfraaien. De draagstructuur bestaat uit twee gelamineerde houten palen en drie gelamineerde houten palen van 4 meter die zorgen voor stevigheid en grote stabiliteit van het element.

Door de sobere en minimale vormgeving kun je inrichten zonder extra gewicht toe te voegen; het wit van de hoes garandeert een grote veelzijdigheid voor combinaties met andere meubelstukken. Het tuinzeil, bevestigd bij het zwembad, om ligstoelen, ligbedden en tafels te bedekken, stelt u in staat om de juiste schaduw te creëren voor ontspanning tijdens de zonnigste uren van de dag.
De combinatie van de twee materialen creëert een outdooraccessoire dat bestand is tegen windsnelheden tot 50 km per uur.

Afwerkingen:
  • witte acryl stof
Afmetingen zeshoekig zeil:
  • 1264x1315 compleet met touwen, haringen, touwspanner en 3 gelamineerde houten palen L: 9 x D: 9 x H 400 cm.

Aarzel niet om voor elke behoefte contact met ons op te nemen, we zullen in realtime antwoorden om u bij elke fase van het aankoopproces te helpen met behulp van ons formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief