Made in Italy

2 krukken in zwart leer en roségouden stalen structuur Made in Italy - Laser

  • Made in Italy
  • Code: LASER
€ 1.117,17 € 1.396,46 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur huid
Structuur materiaal staal en hout
Lengte (cm) 40
Diepte (cm) 40
Hoogte (cm) 52/78

2 Woonkamerkrukken in leer, hout en staal Made in Italy

2 eetkrukken gemaakt met multiplex zitting bedekt met zwart leer , ronde basis in roségoud geverfd staal , draaibare gasveer, volledig gemaakt in Italië.

Deze elegante kruk is een waar eerbetoon aan modern design. Met een gestroomlijnd silhouet en verfijnd profiel is de aantrekkingskracht onmiddellijk en boeiend. De zachte en comfortabele zitting past zich perfect aan de vorm van het lichaam aan, waardoor een optimaal comfort wordt gegarandeerd, wat nog wordt versterkt door de aanwezigheid van een praktische en goed gepositioneerde voetensteun.

Deze kruk is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert niet alleen langdurig comfort, maar ook weerstand, waardoor hij geschikt is voor zowel huishoudelijke als commerciële omgevingen. De solide structuur geeft een vleugje robuustheid, terwijl de eenvoudige en strakke lijnen het een ideale aanvulling maken op elk type meubel, van de meest klassieke tot de avant-garde.

De veelzijdigheid strekt zich ook uit tot het scala aan beschikbare afwerkingen, zodat u de perfecte tint kunt kiezen die harmonieus met de rest van het meubilair kan worden geïntegreerd. Of het nu gaat om het toevoegen van extra zitplaatsen of het creëren van een centraal punt in een kamer, deze kruk is een ideale keuze voor wie op zoek is naar tijdloze stijl en compromisloze functionaliteit.

Dimensies:

  • lengte: 40 cm
  • diepte: 40cm
  • hoogte: 52/78 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief