Made in Italy

4 binnenkrukjes van rode stof en gepolijste structuur Made in Italy - ketting

  • Made in Italy
  • Code: COLLANA
€ 1.929,65 € 2.412,07 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur zakdoek
Structuur materiaal staal en hout
Lengte (cm) 45
Diepte (cm) 36
Hoogte (cm) 60/85

4 salonkrukken in stof, hout en staal Made in Italy

4 eetkrukken gemaakt met een zitting van multiplex bedekt met rode Novara-stof , zichtbare poten van gepolijst gelakte stalen buis , verstelbare draaibare lift met schroef , volledig gemaakt in Italië.

Deze kruk presenteert zichzelf als een stijlvolle keuze voor interieurs die elegantie en design prefereren. Zijn uiterlijk, gekenmerkt door strakke lijnen en een comfortabele zit , maakt hem een perfecte aanvulling voor zowel thuis als voor professionele omgevingen zoals luxe bars of trendy restaurants. De ergonomische stoel is uitnodigend en uitnodigend, perfect voor aangename uren in gezelschap of voor momenten van eenzame ontspanning.

Het stevige en duurzame frame geeft deze kruk een solide en betrouwbare uitstraling , terwijl het slanke ontwerp hem licht van gewicht maakt en gemakkelijk te combineren is met verschillende inrichtingsstijlen. De mix van comfort, functionaliteit en verfijnde esthetiek versmelt in dit meubel, waardoor een ideale balans tussen vorm en functie ontstaat.

Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zodat u de omgeving kunt personaliseren door de toon te kiezen die het beste bij de sfeer van de kamer past. Deze kruk is niet alleen een plek om te zitten; het is een ontwerpervaring die de omringende omgeving verbetert en belooft een aandachtspunt en gespreksonderwerp te worden in elke context waarin het wordt geplaatst.

Dimensies:

  • diameter voet: 45 cm
  • diameter zitting: 36 cm cm
  • hoogte: 60/85 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief