Made in Italy

2 krukken in zwarte stof en zilveren stalen poten Made in Italy - Cadente

  • Made in Italy
  • Code: CADENTE3
€ 818,04 € 1.022,55 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur zakdoek
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 38
Diepte (cm) 38
Hoogte (cm) 86
Zithoogte (cm) 65

2 salonkrukken in stof en staal Made in Italy

2 Eetkrukjes gemaakt met zilvergeverfde vierkante stalen buisstructuur en zitting volledig bedekt met silvertex stof, zwarte afwerking, volledig gemaakt in Italië.

Deze kruk valt op door zijn exclusieve ontwerp, dat esthetische verfijning combineert met structurele stevigheid . De omhullende en comfortabele zitting wordt ondersteund door een stevige vierkante basis, die niet alleen voor uitstekende stabiliteit zorgt, maar ook een intrigerend geometrisch designelement toevoegt.

Bekleed met een kwaliteitsstof die elegantie en onderhoudsgemak combineert, is deze kruk perfect voor wie houdt van stijlvol meubilair zonder in te boeten aan functionaliteit. Het slanke silhouet en strakke profiel maken hem tot een ideale aanvulling op bars of keukeneilanden en bieden een superieure zitervaring in zowel comfort als stijl.

De combinatie van eersteklas materialen en aandacht voor constructiedetails maken deze kruk tot een duurzame keuze, die bestand is tegen dagelijks gebruik en tegelijkertijd zijn visuele aantrekkingskracht onveranderd behoudt. Het is een verfijnde zitoplossing, perfect om een vleugje klasse toe te voegen aan elke omgeving , zowel thuis als in commerciële ruimtes.

Dimensies:

  • lengte: 38 cm
  • diepte: 38 cm
  • hoogte: 86 cm
  • zithoogte: 65 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief