Made in Italy

2- of 3-zits slaapbank in verwijderbare stof Made in Italy - Geneviev

  • Made in Italy
  • Code: GENEVIEV
€ 2.150,23 € 2.687,79 -20%
Materiaal Zakdoek
Levertijden 15/20 werkdagen

2- of 3-zits slaapbank in afneembare stof Made in Italy.

Slaapbank volledig gemaakt in Italië bedekt met afneembare stof, compleet met uitschuifbaar bed. De structuur is van metaal en dennenhout, compleet met polyurethaanvulling, bedekt met een beschermende stoffen voering, terwijl de zit- en rugkussens van polyurethaanschuim met acrylvezel zijn. De matras heeft een elektrisch gelast gaasmechanisme met banden en is opgevuld met aloë en ruitvormig gewatteerd schuim . De zit- en rugkussens blijven aan de structuur vastzitten, zelfs wanneer de bank in een bed verandert. De functionaliteit van deze bank is ook terug te vinden in de rugkussens waarin zich een praktisch kussenvak bevindt .

Een inrichtingsoplossing die wordt gekenmerkt door functionaliteit en comfort die opvalt door zijn eenvoud en veelzijdigheid in gebruik , die erin slaagt de inrichting van elke woonruimte te voltooien met een eigentijdse esthetiek, deze te verrijken en een revolutie teweeg te brengen in het uiterlijk. Met een eenvoudig gebaar verandert het in een gezellig en comfortabel bed , wat een optimale oplossing blijkt te zijn, zelfs voor degenen die kleine kamers beschikbaar hebben en op zoek zijn naar een inrichtingsidee waarmee ze een bed kunnen aanbieden aan vrienden en familieleden terwijl ze hun eigen leven verrijken kamer met een vleugje stijl en persoonlijkheid.

De realisatie ervan komt van een 100% Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een eindproduct van hoge kwaliteit te garanderen, perfect gemaakt en met aandacht voor detail. Het resultaat is een zachte, aangename en functionele slaapbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Beschikbare coatings:
  • as weefsel;
  • lila stof.
Beschikbare maten:
  • 3-zitsbank: B 190 x D 96 x H 89 cm - Matras 140 x 195 x H 20 cm.
  • 2-zitsbank: B 150 x D 96 x H 89 cm - Matras 100 x 195 x H 20 cm.
NB Sierkussens worden niet meegeleverd, neem contact met ons op voor meer informatie. De bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief