Made in Italy

2 steakmessen met handvat in ossenhoorn of hout Made in Italy - Marino

  • Made in Italy
  • Code: MARINO
€ 130,12 € 162,66 -20%
Materiaal Staal en hoorn / hout
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 26

Handgemaakte steakmessenset, 2 stuks, gemaakt in Italië.

De keuze van keukengerei en accessoires wordt steeds meer een fundamentele beslissing, niet alleen om te voldoen aan praktische eisen, maar ook en vooral om persoonlijkheid en karakter te kunnen geven aan eenvoudige en minimale eettafels die een vleugje moderniteit nodig hebben. en verfijning. Juist daarom is het belangrijk om de perfecte bestekset of het perfecte keukengerei te kunnen vinden dat de twee aspecten kan combineren.

Deze keukenset bevat 2 messen die ideaal zijn voor het nauwkeurig en schoon snijden van voedsel zoals steaks. Handgemaakt in Italië door meestersnijders met kwaliteitsproducten, deze items zorgen voor functionaliteit en een ergonomisch ontwerp . Het lemmet is gemaakt van gesmeed roestvrij staal , gekenmerkt door een uitstekende weerstand waardoor schade in de loop van de tijd kan worden voorkomen, terwijl het verborgen tanghandvat verkrijgbaar is in ossenhoorn of in hout , materialen die het mes zijn elegante ontwerp geven . Tussen het lemmet en het handvat zit ook nog een dun laagje schokbestendig rubber wat het product nog functioneler maakt.
Het servies bestaat uit een houten kist met schuifsluiting, ideaal om items comfortabel en overzichtelijk op te bergen, schoon te houden en tegelijkertijd op een verfijnde manier tentoon te stellen.

Afmetingen :

  • totale lengte van het mes: 26 cm;
  • afmetingen doos: L 30 x P 12 x H 5 cm
Afwerkingen beschikbaar:
  • os hoorn;
  • olijfhout.
NB : de afgebeelde ossenhoorn afwerkingen op de foto zijn indicatief. Elk handvat van ossenhoorn is uniek en heeft verschillende tinten en kleuren.
Email Newsletter
Nieuwsbrief