Made in Italy

6 handgemaakte steakmessen in hoorn of hout Made in Italy - Zuzana

  • Made in Italy
  • Code: ZUZANA
€ 402,28 € 502,84 -20%
Materiaal Staal en hoorn / hout
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 23

Handgemaakte steakmessenset, 6 stuks, Made in Italy.

De keuze van keukengerei en accessoires wordt steeds meer een fundamentele beslissing, niet alleen om te voldoen aan praktische eisen, maar ook en vooral om persoonlijkheid en karakter te kunnen geven aan eenvoudige en minimale eettafels die een vleugje moderniteit nodig hebben. en verfijning. Juist daarom is het belangrijk om de perfecte bestekset of het perfecte keukengerei te kunnen vinden dat de twee aspecten kan combineren.

Deze keukenset bevat 6 ideale steakmessen handgemaakt in Italië met kwaliteitsproducten die zorgen voor een functioneel en ergonomisch design eindresultaat. Het lemmet is gemaakt van gesmeed roestvrij staal , gekenmerkt door een uitstekende weerstand waardoor schade na verloop van tijd kan worden voorkomen, terwijl het handvat met een verborgen tang verkrijgbaar is in ossenhoorn of olijfhout , materialen die het mes zijn elegante ontwerp geven . Tussen het lemmet en het handvat zit ook nog een dun laagje schokbestendig rubber wat het product nog functioneler maakt.
Het servies omvat een houten kist met deursluiting, ideaal om spullen comfortabel en overzichtelijk op te bergen, schoon te houden en tegelijkertijd op een verfijnde manier tentoon te stellen.

Afmetingen :

  • totale lengte van het mes: 23 cm;
  • afmetingen doos: L 26 x P 17 x H 5,5 cm
Beschikbare handgreepafwerkingen :
  • os hoorn;
  • olijfhout.
NB : de afwerkingen op de foto's zijn indicatief. Elke handgreep van ossenhoorn is uniek en heeft verschillende kleurtinten.
Email Newsletter
Nieuwsbrief