Made in Italy

2-zitsbank in lichtbeige en gouden bloemenstof, gemaakt in Italië - steen

  • Made in Italy
  • Code: PIETRA1
€ 767,26 € 959,07 -20%
Levertijden 35/40 werkdagen
Structuur materiaal hout
Lengte (cm) 111
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 84

Houten binnenbank Made in Italy

Binnenbank met massief beukenhouten onderdelen, zitting van schuimrubber , stoffen bekleding, elastische banden, rugleuning van multiplex volledig gemaakt in Italië.
Dit elegante meubelstuk valt in elke kamer op door zijn originaliteit en elegantie , elementen die worden gegeven door de bijzonderheid van het stiksel en de prachtige stof die zorgt voor een comfortabele en omhullende zitting. Het ontwerp is bedacht en bedacht om de verfijning van de lijnen te kunnen combineren met de functionaliteit van de compositie in één enkel product, waardoor het binnen elke omgeving een centrale ruimte kan verwerven.

Finish:
  • Structuur: gepatineerd walnoot
  • Zitting: lichtbeige en goudgebloemde stof
Dimensies:
  • Lengte 111cm
  • Diepte 50 cm
  • Hoogte 84 cm

BLOEMENSTOF: 65% filamentair polyester - 30% acryl - 5% viscose

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Email Newsletter
Nieuwsbrief