Made in Italy

4-zits stoffen bank met beweegbare rugleuningen Made in Italy - Ardenne

  • Made in Italy
  • Code: ARDENNE
€ 3.495,91 € 4.369,89 -20%
Materiaal Zakdoek
Levertijden 30/45 werkdagen

4-zits woonkamerbank in volledig afneembare stof Made in Italy.

4 zits bank in de woonkamer volledig gemaakt in Italië bedekt met stof grijs met volledig verwijderbare blauwe rand en beweegbare rugkussens in blauwe stof met grijze rand die naar wens kan worden verplaatst om de bank aan te passen aan uw comfortbehoeften. De structuur is van dennenhout en spaanplaat met polyurethaanvulling, bedekt met een beschermende stoffen voering. Het veersysteem maakt gebruik van verweven elastische banden terwijl de zit- en rugkussens zijn gemaakt van polyurethaanschuim .

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit woonelement dat comfort en functionaliteit belichaamt in combinatie met een veelzijdig en verfijnd design . Zijn esthetiek wordt onderbroken door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideale bank maken om elke woonkamer met een eigentijdse stijl op een elegante en sobere manier te vervolledigen, met een zacht en uitnodigend oppervlak om uw momenten gewijd aan ontspanning door te brengen.

De realisatie ervan komt van een Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een eindproduct van hoge kwaliteit te garanderen, perfect gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Het resultaat is een zachte, aangename en functionele woonkamerbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Afmetingen :
  • elementen: B 167 x D 115 x H 4 cm;
  • rugkussen: B 70 x D 37 x H 37 cm.
NB Sierkussens worden niet meegeleverd, neem contact met ons op voor meer informatie. De bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief