Made in Italy

2- of 3-zitsbank bekleed met stof met poten Made in Italy - Boedapest

  • Made in Italy
  • Code: BUDAPEST
€ 1.148,90 € 1.436,13 -20%
Materiaal Zakdoek
Levertijden 15/20 werkdagen

2- of 3-zits woonkamerbank bekleed met antraciet stof Made in Italy.

Woonkamerbank gemaakt in Italië met dennenhout en spaanplaatstructuur , compleet met polyurethaanvulling en antracietkleurige stoffen bekleding. De vering is gemaakt met elastische banden, terwijl de zit- en rugkussens een vulling van polyurethaanschuim met acrylvezel hebben.

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit woonelement dat comfort en functionaliteit belichaamt in combinatie met een veelzijdig en verfijnd design . Zijn esthetiek wordt onderbroken door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideale bank maken om elke woonkamer met een eigentijdse stijl op een elegante en sobere manier te completeren, en biedt een zacht en uitnodigend oppervlak om uw momenten door te brengen die gewijd zijn aan ontspanning of samenzijn. Het rugkussen zorgt ook voor een correcte en comfortabele houding samen met de praktische armleuningen aan de zijkant die een stevige en optimale ondersteuning mogelijk maken.

De realisatie ervan komt van een Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een eindproduct van hoge kwaliteit te garanderen, perfect gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Het resultaat is een zachte, aangename en functionele woonkamerbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Beschikbare maten :
  • L 200 x P 85 x H 93 cm (3 zitplaatsen);
  • L 160 x P 85 x H 93 cm (2 zitplaatsen).
Let op: de bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor meer informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief