Made in Italy

Afgeronde zwarte Marquinia wastafel in ruw marmer aanrecht Gemaakt in Italië - Bernini

  • Made in Italy
  • Code: BERNINI3
€ 559,38 € 699,22 -20%
Materiaal Marquinia zwart marmer
Maatregelen Ø 45 x H 14 cm
Levertijden 7/10 werkdagen

Moderne ronde wastafel van batroom, handgemaakt in Italië, in zwart Marquinia-marmer.

Unieke wastafels in zwart beeldhouwwerk marquinia marmer handgemaakt in Italië direct in de provincie van de grote Italiaanse knikkers (Carrara).
De externe ruwe en satijnen afwerking geeft de gootsteen de kracht die nodig is om lang mee te gaan en tegelijkertijd een vleugje uniek ontwerp in zijn stijl. Een balans tussen hardheid en elegantie.

Elke wastafel in deze lijn is een uniek en onherhaalbaar stuk uiterst elegant en zeer zeldzaam marmer dat volledig in Italië is bewerkt, tot in de perfectie gebeeldhouwd door meester-ambachtslieden uit de sector om alle wijsheid die van generatie op generatie is doorgegeven in hen te doordringen, intact te laten in dit manier de technische en esthetische karakteristiek van de natuurlijke grondstof.

Elke wastafel heeft aders en functies die hem uniek maken door zijn vorm en chromatische accent, daarom kan deze afwijken van de video of foto op dit blad.

Zwart marquina marmer is een materiaal gewonnen uit Spaanse steengroeven met een intense zwarte kleur met een zeer compacte basis. Deze natuursteen wordt doorkruist door onregelmatige nerven van witte of lichtgrijze kleur , min of meer gemarkeerd met een diagonaal patroon, een detail dat het zwarte Marquiña-marmer een origineel en modern uiterlijk geeft , nooit vanzelfsprekend.

Data papier:
  • Naam: zwarte Marquinia,
  • Materiaalsoort: knikkers,
  • Herkomst: Spanje,
  • Zwarte kleur.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief