Made in Italy

Vierkant Marmer van Carrara Aanrecht Wastafel Ma de in Italië - Canova

  • Made in Italy
  • Code: CANOVA2
€ 624,44 € 780,55 -20%
Materiaal Carrara-marmer
Maatregelen L 50 x P 35 x H 14 cm
Levertijden 7/10 werkdagen

Vierkante moderne aanrechtwastafel handgemaakt in Italië, in wit Carrara-marmer.

Prachtige wastafel in wit gebeeldhouwd marmer met de hand afgewerkt in de provincie van het mooiste en bestendige marmer ter wereld (Carrara).
De vierkante en beslissende vorm met de satijnen afwerking geven harmonie en delicaatheid aan de aanraking en elegantie van de locatie van uw badkamer.

Elke wastafel in deze lijn is een uniek en onherhaalbaar stuk zeer fijn en zeer zeldzaam marmer, volledig gemaakt in Italië, tot in de perfectie gebeeldhouwd om de technische en esthetische karakteristiek van de natuurlijke grondstof intact te laten.
Elke wastafel heeft enkele kenmerken die hem uniek maken door zijn vorm en chromatische accent.

Essentiële en minimale vormen
voor deze aanrecht wastafels verkregen door het selecteren van monolithische blokken van Carrara-marmer, werkten in tegenstelling tussen het interne glanzende oppervlak en extern gepeld, of gepolijst zowel binnen als buiten.
Technische kenmerken: fijnkorrelig, compact, parelwit, neigend naar lichtgrijs met micrometrische tot millimetrische aderen met een min of meer donkergrijze toon en met een overwegend sub-parallelle loop. Subronde millimetrische pleisters zijn aanwezig. Zeldzame oppervlakte-porositeiten worden opgemerkt.

Carrara is beroemd over de hele wereld om zijn witte marmer, puur en zonder aders. Je hoeft geen expert te zijn: kijk omhoog naar de bergen om de naakte Apuaanse Alpen te zien, gemaakt van marmer, waaruit - al eeuwenlang - de beelden, monumenten en paleizen zijn ontstaan.
Michelangelo ging zelf naar de bovengenoemde Alpen om het te beeldhouwen marmer op te halen. En van daaruit werden de David en de Pietà geboren. Naast Michelangelo waren Donatello, Bernini en Canova ook gefascineerd door het Carrara-marmer.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief