Made in Italy

Agra-wandklok in hout, modern design, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Agra
€ 476,07 € 595,08 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Agra-wandklok in hout, gemaakt in Italië
Agra is een klok waarin vorken, messen en lepels tot leven komen aan de oppervlakte, waardoor het een alternatief en origineel meubelstuk is om de wanden van uw keuken te versieren.

De perfectie van het vakmanschap en de details, de zorg voor de esthetiek, de betrouwbaarheid van het product en de ernst van de service zijn de waarden die deskundige Italiaanse ambachtslieden volgen om producten van topkwaliteit en design te creëren. Het gebruik van onbekende houten essences en de constante zoektocht naar verbetering en hoge kwaliteit zijn elementen die dit horloge onderscheiden. Het is gemaakt door op een moderne manier de klassieke houten inleg opnieuw uit te vinden, een oude techniek gemaakt van tijd en behendigheid. De procedures zorgen ervoor dat dunne houten platen van 6 tienden van mm één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het best geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Agra is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: wit, zwart, lichtgrijs en donkergrijs essenhout en donkergrijs en lichtgrijs bolivar. De rand is van zwarte as en de wijzers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: houtessences Lichte en donkere tint, wengé en askleurige zijkanten. De rand is in wenge-kleurige zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: donkerbruin en baksteen bolivar hout, diep oranje bolivar, zacht oranjegeel bolivar en rode as. De rand heeft wenge-gekleurde zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium.
De as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De bolivar is een hout met een sobere, elegante essentie, zonder knopen of duidelijke aderen, met een delicaat en zijdeachtig uiterlijk. De Sienano is een kostbaar hout van Afrikaanse oorsprong, sterk gekenmerkt door dunne parallelle aders, normaal daarentegen in tinten van grijs tot geel.

Verfraai uw muren en voeg persoonlijkheid toe met dit horloge van het onmiskenbare ontwerp gemaakt in Italië. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief