Made in Italy

Ispra-wandklok gemaakt van hout, gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: Ispra
€ 476,07 € 595,08 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Wandklok in Ispra-hout, gemaakt in Italië
Ispra is een perfecte klok om de muren van uw keuken te versieren. Vorken, messen en lepels komen tot leven op het oppervlak van deze klok en voorzien in uw huis op een originele en creatieve manier.

Het is volledig gemaakt door Italiaanse ambachtslieden die de klassieke inlay in hout opnieuw uitvinden, een oude techniek gemaakt van tijd en behendigheid. De procedures zorgen ervoor dat dunne houten platen van 6 tienden van mm één voor één worden gekozen op basis van de eigenschappen van de ader en de kleur die het best geschikt is voor het specifieke product dat wordt verwerkt. De houten platen worden gesneden om kleine stukjes te verkrijgen, die dan met de hand worden samengevoegd, als een puzzel, en tot slot wordt het paneel met de hand geperfectioneerd.
Ispra is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: essentie van donkergrijs essenhout, zwarte en witte as. De rand is van zwarte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: eikenhout, wengé en askleurige zijkanten. De rand is in wenge-kleurige zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: essences van blauw, grijs en wit essenhout. De rand is in witte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium.
De as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De eik is gemaakt van het beste eikenhout en is altijd al op grote schaal gebruikt.

Voeg een vleugje stijl toe aan de harmonie van uw omgeving met dit horloge met het onmiskenbare ontwerp gemaakt in Italië. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief