Made in Italy

Antiek knutselmes met hoorn of houten handvat gemaakt in Italië - Mugello

  • Made in Italy
  • Code: MUGELLO
€ 153,93 € 192,41 -20%
Materiaal Staal en hoorn / hout
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 27

Handgemaakt Mugello-mes van hoorn of hout en staal Made in Italy.

Deze lijn van regionale messen maakt deel uit van de oude traditie en wordt met de hand gemaakt door meestersnijders die experts zijn in de sector die traditionele technieken respecteren, waardoor ze erin slagen het gebruik en de gebruiken van een plaats weer tot leven te brengen. Dit soort messen zijn typerend voor verschillende hoofdsteden en gebieden van het Italiaanse schiereiland en, dankzij de liefde voor traditie, brengen ze de cultuur en gewoonten uit het verleden weer tot leven, waardoor ze een stukje geschiedenis kunnen vertellen.

Dit mes is een getrouwe weergave van de "Mugellano" geproduceerd sinds de vroege jaren 1900 en is een jachtmes die oudsher gebruikt Mugello jagers voorzien van een eenvoudig veersluiting gekenmerkt door een veelzijdig ontwerp en een groot blad mes van MA5M staal. . Het handvat heeft in plaats daarvan een metalen structuur bedekt met hoorn of olijfhout wat het product stevig maakt en tegelijkertijd een prachtige elegante uitstraling geeft. Dankzij het gebruik van traditionele technieken en hoogwaardige materialen, doet het eindproduct denken aan de geschiedenis en cultuur van een afgelopen periode, mede dankzij de aandacht voor detail en de passie van de meestersnijmachines die dit product met de hand maken in Italië .

Afwerkingen beschikbaar :
  • os hoorn;
  • herten hoorn;
  • olijfhout.
Beschikbare opties :
  • met afzuigers;
  • zonder afzuigers.
NB : de afwerkingen op de foto's zijn indicatief. Elke handgreep van ossenhoorn is uniek en heeft verschillende kleurtinten.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief