Made in Italy

Artisan steunlamp in metaal, glas en keramiek - Vicenza

  • Made in Italy
  • Code: C46228.DEC.WOM
€ 281,67
Materiaal keramiek, glas en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 1 x maximaal 40W E14
Lengte (cm) 17,5
Hoogte (cm) 34
diameter (cm) 15

Tafellamp in ijzer, glas en keramiek van handgemaakt design gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze handgemaakte bureaulamp is volledig gemaakt met een hand-antieke metalen structuur, glazen lampenkappen en met de hand beschilderde keramische decoraties, om de vaardigheid en handmatige vaardigheden van de ambachtslieden te benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door de bloemige landelijke stijl die wordt gegeven door de met de hand antiek gemaakte lijsten die zijn verfraaid met elementen van keramiek en glas.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief