Made in Italy

Artisanaal broodmes met hoorn of houten handvat Made in Italy - ruit

  • Made in Italy
  • Code: PANE
€ 153,93 € 192,41 -20%
Materiaal Staal en hoorn / hout
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 34

Ambachtelijk broodmes gemaakt van roestvrij staal en hoorn of hout Made in Italy.

De keuze van keukengerei en accessoires wordt steeds meer een fundamentele beslissing, niet alleen om te voldoen aan praktische eisen, maar ook en vooral om karakter te kunnen geven aan eenvoudige en minimale eettafels die een vleugje moderniteit en verfijning nodig hebben. . Juist daarom is het belangrijk om de perfecte bestekset of het perfecte keukengerei te kunnen vinden dat functionaliteit en design kan combineren.

Dit type mes is ontworpen en bestudeerd voor het snijden van brood en kenmerkt zich door de aanwezigheid van een 22 cm lang lemmet met gekartelde tanden waardoor het scherper is dan andere soorten messen. Juist dit element stelt hem in staat om met grotere precisie voedsel met een hardere buitenkorst en een zachte binnenkant te snijden, waardoor hij precieze plakjes kan verkrijgen zonder overmatige druk uit te oefenen die het resultaat in gevaar zou kunnen brengen. Dit type mes is ook ideaal voor het snijden van voedsel met moeilijke schillen of wraps zoals tomaten, citrusvruchten, komkommers of ananas.
Het broodmes is samengesteld uit een gekarteld roestvrijstalen lemmet, een resistent materiaal dat na verloop van tijd schade voorkomt, terwijl het handvat met volledige punt is gemaakt van hoorn of hout .
Handgemaakt in Italië met hoogwaardige materialen, garandeert dit product functionaliteit en een ergonomisch ontwerp waardoor een veilige en stevige grip mogelijk is zonder het esthetische aspect te verwaarlozen dankzij de aandacht voor detail en de passie van de meestersnijders.

Metingen:

  • lemmetlengte 22 cm;
  • totale lengte 34 cm.
Beschikbare handgreepafwerkingen :
  • buffelhoorn;
  • olijfhout.
Email Newsletter
Nieuwsbrief