Beklede lounge fauteuil voor buiten, in synthetische vezels - Maat van Varaschin

  • Code: MAATLOUNGE
€ 2.348,59
Maatregelen L 76 x P 78 x H 75 cm H zit 35 cm
Levertijden 3-4 werkweken
Structuur materiaal aluminium

Hoge kwaliteit tuinzetel van geweven kunstvezel, frame van gelakt aluminium en kussen van gewatteerde stof.

De inrichtingselementen van een woon- of ontspanningsruimte moeten uiterst comfortabel, gastvrij en betoverend ontspannen zijn.
De rechter fauteuil kan een ruimte van stijl en design creëren, zodat het zowel een decoratief element is als een functioneel element dat in de loop van de tijd resistent is.

De Maat tuin lounge fauteuil is uitnodigend en functioneel: de structuur in gepoedercoat aluminium is gewikkeld in een breed weefsel met een driehoekig motief, gemaakt met stroken van synthetische vezels van verschillende kleuren, die dynamische chromatische achtergronden creëren. De volumes zijn ontworpen om maximale stabiliteit en uitstekende ondersteuning voor rug en armen te garanderen.
Kussens met afvoerende Dryfeel® rubberen vulling , geschikt voor buitengebruik met afneembare stoffen bekleding.
Weer- en zonlichtbestendige (UV) structuur.
Maat is gemaakt om te genieten van ontspanning in de buitenlucht, zowel thuis als in een hotel.

Onderhoud: De collectie is bestand tegen zonlicht en regen. Wij raden regelmatig onderhoud aan, en bijzondere aandacht voor de bescherming van de artikelen in geval van ongunstige weersomstandigheden (ijs, hagel, plotselinge temperatuursveranderingen, vochtigheid, aanhoudende, verzengende hitte of extreme kou). De duurzaamheid en integriteit van deze items zijn afhankelijk van de zorg waarmee ze worden onderhouden. Voor aluminium- en staalproducten, zelfs als ze worden beschermd door behandelingen en afwerkingen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, is het essentieel om te voorkomen dat water in het product zelf stagneert. In feite hebben alle artikelen technische gaten die nodig zijn voor het aanbrengen van beschermende behandelingen en afwerkingen. Het binnendringen van water in die gaten en de stagnatie ervan kunnen roest veroorzaken aan de interne delen van de leidingen.

Voor extra bescherming raden we het gebruik van speciale hoezen aan in het winterseizoen, 's avonds of bij frequente regenbuien. Als u dekking wilt kopen, vraag dan een offerte aan via het formulier "Informatie opvragen " .

Daarnaast is het product geschikt voor maritieme omgevingen, met zoutnevelomstandigheden en voor zwembadinrichting in aanwezigheid van chloor.
Voorzorgsmaatregelen: zorgvuldig onderhoud en reiniging zijn essentieel om de integriteit van de componenten zo lang mogelijk te behouden.
Om de artikelen in goede staat te houden, raden we aan om ze wekelijks te wassen met veel vers water om het zoutgehalte dat de neiging heeft de structuren aan te tasten zoveel mogelijk te elimineren.
Alleen zo weet u zeker dat u het product in de beste staat houdt.

Het biedt ruime mogelijkheden voor maatwerk wat betreft het type coating en structuur. U kunt kiezen uit een groot aantal stoffen.
Neem voor advies en / of gepersonaliseerde offertes contact met ons op via het specifieke formulier "Informatie opvragen".

Viadurini is de officiële dealer van de gehele Varaschin-merkcollectie.

Samenstelling stof:
  • Piper Lino, Ocean Canvas, Oscar white, Madras perla, Lopez sand, Sun white, Pop, Piper grey, Piper drop, Sun grey, Ice Stripes, Lopez Marble en Panama ash stripes: 100% in massa geverfde pc.
  • Zijden telraam : 100% Virnyl PVC.
  • Marine beige: 100% PO (polyolefine).
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief