Tuinfauteuil in gekleurde gevlochten synthetische vezels - Maat van Varaschin

 • Code: MAAT
€ 1.199,09
Maatregelen L 55 x P 62 x H 75 cm H zit 46 cm
Levertijden 3-4 werkweken
Structuur materiaal aluminium

Moderne luxe tuinzetel in geweven kunstvezel met geverfd aluminium frame.

De inrichtingselementen van een woon- of ontspanningsruimte moeten uiterst comfortabel, gastvrij en betoverend ontspannen zijn.
De rechter fauteuil kan een ruimte van stijl en design creëren, zodat het zowel een decoratief element is als een functioneel element dat in de loop van de tijd resistent is.

Vier verschillend gekleurde tapes van synthetische vezels kruisen om het weven van de Maat fauteuil vorm te geven. Het weven gebeurt met de hand rond een gepoedercoate aluminium structuur.
Het ontwerp van de structuur combineert benen en rug in een enkel oppervlak, dat iets smaller wordt onder de zitting om meer stabiliteit te behouden.
Maat nodigt uit om te ontspannen in de open lucht, zowel thuis als in het hotel, in de spa of in de lounges, wat de kamers kenmerkt met zijn unieke stijl.
Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren:
 • stedelijk grijs;
 • kleur
Onderhoud: De collectie is bestand tegen zonlicht en regen. Wij raden regelmatig onderhoud aan, en bijzondere aandacht voor de bescherming van de artikelen in geval van ongunstige weersomstandigheden (ijs, hagel, plotselinge temperatuursveranderingen, vochtigheid, aanhoudende, verzengende hitte of extreme kou). De duurzaamheid en integriteit van deze items zijn afhankelijk van de zorg waarmee ze worden onderhouden. Voor aluminium- en staalproducten, zelfs als ze worden beschermd door behandelingen en afwerkingen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, is het essentieel om te voorkomen dat water in het product zelf stagneert. In feite hebben alle artikelen technische gaten die nodig zijn voor het aanbrengen van beschermende behandelingen en afwerkingen. Het binnendringen van water in die gaten en de stagnatie ervan kunnen roest veroorzaken aan de interne delen van de leidingen.

Voor extra bescherming raden we het gebruik van speciale hoezen aan in het winterseizoen, 's avonds of bij frequente regenbuien. Als u dekking wilt kopen, vraag dan een offerte aan via het formulier "Informatie opvragen " .

Daarnaast is het product geschikt voor maritieme omgevingen, met zoutnevelomstandigheden en voor zwembadinrichting in aanwezigheid van chloor.
Voorzorgsmaatregelen: zorgvuldig onderhoud en reiniging zijn essentieel om de integriteit van de componenten zo lang mogelijk te behouden.
Om de artikelen in goede staat te houden, raden we aan om ze wekelijks te wassen met veel vers water om het zoutgehalte dat de neiging heeft de structuren aan te tasten zoveel mogelijk te elimineren.
Alleen zo weet u zeker dat u het product in de beste staat houdt.

Het biedt ruime mogelijkheden voor maatwerk wat betreft het type coating en structuur. U kunt kiezen uit een groot aantal stoffen.
Neem voor advies en / of gepersonaliseerde offertes contact met ons op via het specifieke formulier "Informatie opvragen".

Viadurini is de officiële dealer van de gehele Varaschin-merkcollectie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
 • Piva IT 04187360401
 • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
 • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
 • Via del pino 21 - 47822
 • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
 • info@viadurini.nl
 • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
 • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW