Made in Italy

Binnenconsole met 1 lade en 1 plank Made in Italy - Veive

  • Made in Italy
  • Code: VEIVE
€ 359,43 € 449,29 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 74
Diepte (cm) 36
Hoogte (cm) 75

Gemaakt in Italië houten binnenconsole

Console met MDF- blad, toulipierframes , beukenhouten poten, Tanganyika gefineerde spaanplaatpanelen met 1 lade volledig gemaakt in Italië.
De console is gemaakt met de hulp van deskundig personeel dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige meubelaccessoires, met altijd aandacht voor de kenmerken van de Italiaanse ambachtelijke traditie. De productie wordt met grote zorg en professionaliteit met de hand uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen.

Beschikbare afwerkingen:
  • gepatineerde kers
  • gepatineerd wit
Dimensies:
  • Lengte 74cm
  • Diepte 36 cm
  • Hoogte 75 cm
SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand heeft gestaan en droog is geweest. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief