Made in Italy

Buitenfauteuil in polyethyleen met kussen Made in Italy - Freccia

  • Made in Italy
  • Code: FRECCIA
€ 1.044,17 € 1.305,21 -20%
Materiaal Polyethyleen en stof
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 75
Diepte (cm) 74
Hoogte (cm) 76

Tuinfauteuil in ondoorzichtig polyethyleen met kussen in Made in Italy-stof.

Outdoor fauteuil met matte afwerking polyethyleen structuur compleet met gewatteerd zitkussen bedekt met Sunbrella stof , volledig gemaakt in Italië. Een meubel met een moderne en veelzijdige esthetiek , geïnspireerd op de Grieks-Romeinse architectuur om een idee tot leven te brengen met een sterk maar tegelijkertijd fris en verfijnd karakter, ideaal voor het inrichten van elke buitenruimte met persoonlijkheid en een creatieve touch. Het belangrijkste element dat het interieurontwerp kenmerkt, zijn de poten die het product stevigheid en stevigheid geven en het figuur verrijken met originaliteit. Om de functionele kant te onderstrepen is in plaats daarvan het zachte kussen dat zorgt voor een comfortabele en bijzonder uitnodigende zit voor een optimaal resultaat.

Samenstelling stof : vulling 50% ganzen- en eendenveren en 50% nietjes van zuiver polyester, buitenbekleding van 100% Sunbrella-acryl

Verkrijgbare kleuren:
  • witte structuur met houtskoolkussen;
  • zandstructuur met koolstofkussen;
  • parelzwarte structuur met antraciet kussen.
Onderhoud en reiniging : vermijd de ophoping van stof en vuil op de oppervlakken. Reinig regelmatig met een natte spons en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel, spoel af met water en droog af met een doek. Vermijd het gebruik van was- of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of ethylalcohol bevatten. Voortdurende en langdurige blootstelling aan zonlicht kan de kleur en de originele afwerking van het artikel veranderen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief