Made in Italy

Buitenfauteuil van aluminium en handgeweven touw Made in Italy - Nymeria

  • Made in Italy
  • Code: NYMERIA
€ 1.082,26 € 1.352,82 -20%
Levertijden 1 werkweek
Structuur materiaal Buisvormige aluminium structuur
Materiaal achterkant Touw

Buitenfauteuil met structuur in aluminium en handgeweven touw Gemaakt in Italië.

Deze collectie is ontstaan uit de ontmoeting van aluminium en touw , welke samensmelting leven geeft aan een verfijnde combinatie van stijl en elegantie .
Deze buitenfauteuil wordt gekenmerkt door een modern en verfijnd ontwerp en wordt een perfect meubelstuk dat kan worden geïntegreerd in elke buitenomgeving, of het nu gaat om een project of een woning.

Deze fauteuil leent zich met stijl en klasse om de hoofdrolspeler te worden van de omgeving aan het zwembad, of in elke buitenruimte zoals tuinen, terrassen of veranda's, bedoeld om te genieten van de zonnestralen tijdens de hete zomerdagen. Het comfort van deze stoel stelt u in staat om meer te ontspannen tijdens momenten die u buiten doorbrengt. Aluminium is de hoofdgeleider die helpt om de structuur van deze fauteuil te creëren en die een elegante en praktische structuur ontwikkelt. Naast het aluminium passen ook de handgeweven touwafwerkingen en de comfortabele kussens met afneembare hoes van 100% acryl perfect bij elkaar. De kwaliteit van de materialen wordt gekenmerkt door het werk dat volledig in Italië is gedaan en gemaakt.

Beschikbare maten:

  • B70xD70xH73cm
  • L 63 x D 60 x H 73 cm
Afwerkingen:
  • Grafietkleurige aluminium buisstructuur
  • Houtskoolgrijs gemêleerd handgeweven polyolefine koord.
  • Kussen met afneembare hoes in 100% acrylstof in melkkleur (zitting - rugleuning)


Let op: het kussen is inbegrepen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief