Made in Italy

Buitenstoel in versterkt technopolymeer Made in Italy 6 stuks - Mafalda

  • Made in Italy
  • Code: MAFALDA
€ 399,10 € 498,88 -20%
Maatregelen Voet: 50x49 cm x h. zitting 47 cm x h. tot. 84 cm
Levertijden 4 weken

Stapelbare buitenstoelen in versterkt technopolymeer Made in Italy 6 stuks.

Zes fantastische stoelen met een modern, strak en charmant design. Elke stoel is zacht en omhullend en verwelkomt zijn gasten met eenvoud. De unieke vorm van de zitting biedt uitstekend comfort. Het bijzondere van deze stoelen is het materiaal dat voor hun constructie is gebruikt, een met glasvezel versterkt technopolymeer met een spuitgegoten structuur met luchtgiettechniek, waardoor deze stoelen op verschillende locaties kunnen worden gebruikt, van binnen naar buiten.

Het stelt je op je gemak waar je het nodig hebt, in de warmte van het huis of onder de zon in de tuin. Een concessie aan comfort, met het gebruikelijke vleugje stijl. Stoelen voor binnen en buiten, geschikt voor elk interieur. Betreed met smaak het interieur van moderne huizen en bied een verfijnd contrastelement in de ruimtes van klassieke stijl. Zijn veelzijdigheid in gebruik wordt bepaald door essentiële vormen en een minimaal ontwerp. Mooi en sterk dankzij de structuur van technopolymeer die het een grote weerstand en stabiliteit geeft. Een stoel met zachte lijnen om de rug van degenen die hem gebruiken beter te accommoderen en te ondersteunen. Het leent zich voor een inrichting met stijl en soberheid, verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties.

Stapelbaar tot 8 stuks.

Materialen :
- Shell: glasvezelversterkt technopolymeer
- van 6 stuks

Buitengewone objecten, die vorm krijgen vanuit de principes van schoonheid en functionaliteit. Een eindeloze zoektocht naar de perfectie van materie. Kwaliteit en stijl voor zelfgemaakte ontwerpen. Een team van architecten, ontwerpers, ingenieurs en gespecialiseerde adviseurs volgt elk afzonderlijk product gedurende de volledige productiecyclus, met behulp van een ambachtelijke geest van grootschalige productie. De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Elk plastic element is voorzien van het identificatiemerk volgens de ISO11469: 2001-norm en geeft gemakkelijke indicaties voor recycling. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief