Made in Italy

Connubia Academy W Calligaris kruk faux uitstekend ontwerp, 2 stuks

  • Made in Italy
  • Code: ACADEMY1676V
€ 1.821,94
Maatregelen L 44xP 49xH 123(104)xH .85(66)cm
Levertijden 20 werkdagen
Calligaris Connubia Academy W kruk faux uitstekend ontwerp, 2 stuks
Model Academy W Connubia door Calligaris draaikruk gas bij 360 ° voetsteun, metaalbase en gestoffeerde schaal en bedekt met kunstleer Uitstekende.
Academy W is ook beschikbaar in verschillende afwerkingen. Kies in het menu de finish je wilt.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief