Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Connubia by Calligaris uitschuifbare en vaste eettafels, designstoelen

Connubia van Calligaris is het nieuwe merk dat Calligaris in 2016 presenteerde, een collectie die het hele ontwerp en de kwaliteit van een Italiaans bedrijf bevat. Calligaris werd in 1923 in Manzano del Friuli opgericht als een ambachtelijk klein familiebedrijf. Hun avontuur in de meubelwereld begint met de productie van houten stoelen. Al snel verandert de kleine winkel in een echte industrie die de op de markt aangeboden producten uitbreidt.
De Connubia-collectie, zoals uit de titel kan worden afgeleid, zinspeelt op gezelligheid. Een warm ingerichte omgeving is belangrijk om deze reden dat het bedrijf functionele meubels maakt met een onmiskenbare stijl die ruimte laat voor de creativiteit van elke mix vormen en kleuren in een spel van oneindige mogelijkheden.

Een fundamenteel kenmerk van dit bedrijf is altijd geweest om harmonie te creëren tussen techniek en esthetiek, reden en emotie met behulp van de meest innovatieve materialen en technieken.
Deze elementen ontbreken niet in de stoffen en metalen stoelen Garda of Club, of in de krukjes met een meer vintage uitstraling van staal en kunstleeracademie.

De producten van de Connubia-lijn stoppen hier echter niet, samen met de hierboven genoemde meubelstukken maken ook zij deel uit van de collectie prachtige ronde tafels gemaakt door harmonieus combineren van glas en hout, zoals het Mikado-model. Uitschuifbare keramische en glazen tafels zoals Baron en Airport-modellen en uitschuifbare houten consoles om aan elke behoefte te voldoen, zoals het Sigma-model met 4 uitbreidingen.
Deze meubels voor het huis, gekenmerkt door een modern ontwerp, zullen een unieke en speciale omgeving creëren die de ziel van degenen die daar wonen weerspiegelt.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies