Made in Italy

Connubia Calligaris Jam moderne bureaustoel, 2 stuks

  • Made in Italy
  • Code: JAM623
€ 752,78
Maatregelen L 63xP 62xH 90(81)xH .53(44)cm
Levertijden 20 werkdagen
Calligaris Jam Connubia moderne bureaustoel, 2 stuks
Draaistoel model Jam: struttuta verchroomd metaal en two-tone body in technopolymeer. Zwenken en in hoogte verstelbaar.
De belangrijkste eigenschap van dit model is de tweekleurige mantelpolymeer met een deel van de zitting altijd in glanzend wit en gedeeltelijk doorzichtig achterzijde, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De ovale gaten in de rugleuning van het productontwerp. De metalen basis is uitgerust met vijf zachte rubberen wielen.
Jam is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Kies in het menu de finish je wilt.

Chroom Metalen De metalen producten worden in het algemeen gemaakt van staal, gelast en werkte. Het staal wordt dan afgewerkt door chroom of poedercoating in een dubbele laag. Uitstekende kwaliteit in termen van esthetiek en duurzaamheid. Verchroming een galvanisch veredelingsproces bevestigen van een laag chroom metaallaag op de metalen structuur van het artefact. Het verchromen heeft een glanzend uiterlijk, spiegel en zorgt voor een hoge weerstand.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief