Made in Italy

Connubia Kopenhagen Calligaris stoel in kunstleer en hout, 2 stuks

  • Made in Italy
  • Code: COPENHAGEN1656
€ 410,61
Maatregelen L 47xD 55xH 96xH .45cm
Levertijden 20 werkdagen
Connubia Kopenhagen Calligaris stoel in kunstleer en hout, 2 stuks
Copenhagen Stoelmodel met een klassiek ontwerp, gemaakt van massief hout met zitting bekleed met technisch gecoat textiel. Met een slank ontwerp, de stoel heeft een onderstel met vier poten van massief beukenhout. De opgelegde zitting zorgt voor maximaal comfort. Ekos Gekleed in leer, niet worden verwijderd.
Kopenhagen is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Kies in het menu de finish je wilt.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro