Made in Italy

Design chaise longue voor buiten in wit polyethyleen Made in Italy - Ervin

  • Made in Italy
  • Code: ERVIN4
€ 1.129,07 € 1.411,34 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 206
Diepte (cm) 83
Hoogte (cm) 42

Design chaise longue voor buiten in mat of gelakt polyethyleen met wieltjes, gemaakt in Italië.

Deze chaise longue voor buiten wordt gekenmerkt door zachte lijnen en een omhullende vorm waardoor hij de perfecte combinatie is van functionaliteit en design, ideaal voor gebruik als ligstoel bij het zwembad, in de tuin of in elke buitenruimte van uw huis. De structuur is gemaakt van polyethyleen verkrijgbaar in de ondoorzichtige versie die wordt gekenmerkt door uitstekende weerstand tegen de zon, schokken en hitte of in de resistente en helder gelakte versie waarmee je lichtspelen en reflecties kunt creëren die hoofdrolspelers worden in de omgeving. De helling van de rugleuning is ook comfortabel en stelt u in staat een juiste en comfortabele houding aan te houden. NB: kussen niet inbegrepen.

Maat : L 206 x P 83 x H 42 cm

Beschikbare kleuren :
  • Mat wit;
  • wit gelakt.
Onderhoud en reiniging: regelmatig reinigen met een natte spons en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel, afspoelen met water en afdrogen met een doek. Gebruik geen detergenten of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of ethylalcohol bevatten. De gelakte versies zijn gevoeliger voor krassen, daarom is het raadzaam om het oppervlak voorzichtig schoon te maken met een natte microvezeldoek en vervolgens af te nemen met een zachte, droge doek.
Voortdurende en langdurige blootstelling aan zonlicht kan een verandering van de kleur en de originele afwerking van het item veroorzaken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief