Made in Italy

Design hydraulische radiator voor woonkamer of badkamer met led 839 W - glans

  • Made in Italy
  • Code: SHINESINGLE
€ 6.481,63 € 8.102,04 -20%
Materiaal koolstofstaal, methacrylaat en led
Maatregelen H 1820 x L 590 x Inter. 1760 mm x uitgang w (Δt50 °) 839
Levertijden 4 weken voor wit - 5 weken voor gekleurd

Moderne hydraulische verticale design radiator met LED verlichting, hoge kwaliteit made in Italy.

Deze hydraulische stralingsplaat heeft een modern en minimaal ontwerp met veel charme die verwarming en LED-verlichting combineert voor suggestieve en emotionele sferen.
De eigenaardigheid van deze straler zit namelijk juist in de achtergrondverlichting met wit LED-licht met instelbare intensiteit , met een zeer laag energieverbruik, voorzien van een 220 tot 12 volt voeding.
Het is een radiator in koolstofstaal en methacrylaat met LED-licht geschikt voor hedendaagse omgevingen, volledig gemaakt in Italië , de waarde van de radiator wordt bepaald door waarden als totale kwaliteit, service van het hoogste niveau, de zoektocht naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu, niet alleen bij de ontwikkeling van producten met een lage milieu-impact, maar ook in de productiefase.

Dimensies:
  • H 1820 x L 590 x Inter. 1760 mm x uitgang w (Δt50 *) 839; Opbrengst w (At30 *) 442; Opbrengst w (At26 *) 369
Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen naast die aanwezig in het vervolgkeuzemenu; ontdek het door het formulier in te vullen voor informatie of een vrijblijvende offerte.
Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.

Aanpassingen beschikbaar op aanvraag:
  • hartafstand 50 mm
  • hartafstand 50 mm rechts
  • hartafstand 50 mm links
  • aansluitingen van onderaf
  • versie met elektrische installatie
Neem contact met ons op voor een offerte.

NB: De kleppen en de houder zijn uitgesloten, om ze te ontvangen, schrijft u ons in het formulier "Informatie opvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief